website ontwerp: Mitchell & Paul
opmerkingen naar mtcobschijndel@gmail.com
Voor wie is de trial sport?
Voor iedereen vanaf 5 jaar! De klassen zijn op clubniveau niet aan leeftijd gebonden, maar aan niveau. Nationaal gezien, bestaat er onderscheid tussen jeugd (tot 16 jaar) en senioren (16 en ouder).
Omdat de opstappers klasse (ook wel D -klasse genoemd) op een relatief lage moeilijkheidsgraad gereden wordt, kan eigenlijk iedereen direct met wedstrijden rijden beginnen. Echt waar, gewoon doen! Naar mate je kundiger wordt, kun je steeds een klasse omhoog klimmen en wanneer je op je oude dag juist wat rustiger aan wil doen, stap je gewoon weer een klasse omlaag. Geen probleem!
De kosten vallen ook ontzettend mee. De aanschaf van een leuke motor begint bij zo'n €1750, voor de minimale uitrusting moet je op zo'n €300 rekenen en een districtslicentie kost €70. Onderhoud van de motor is echt minimaal. Omdat er nooit met hoge snelheid gereden wordt en het motorblok eigenlijk nooit op hoge toeren draait, slijten zaken als ketting en tandwielen, remblokken, cylinder en zuiger ook nauwelijks.
Nog een bijkomend voordeel van de lage snelheid: vallen doet bijna nooit pijn. De trialsport is voor iedereen die gewoon lekker bezig wil zijn op de motor!
Sponsoren

Trialterrein:
Vlagheide 6f, Schijndel
5482 NM

Site:
www.mtcob.nl

Email:
mtcobschijndel@gmail.com

IBAN:
NL52 RBRB 0979 9052 22
M.T.C.O.B.
MOTOR TRIAL CLUB
OOST-BRABANT
M.T.C.O.B.
MOTOR TRIAL CLUB
OOST-BRABANT