Motor Trial Club Oost-Brabant

M.T.C.O.B. is een, van origine, Schijndelse trialclub opgericht in 1978. Onze club heeft een groot aantal leden, variërend van jong tot oud. Door zijn lange historie zit M.T.C.O.B. royaal in "zeer ervaren trialisten" met jaren wedstrijd ervaring. Deze mensen begeleiden nu ook met veel plezier de beginners en jeugdrijders.

We hebben een eigen trialterrein met clubgebouw en zijn aangesloten bij de K.N.M.V. Natuurlijk zijn niet-leden ook welkom om op ons terrein te rijden. Kijk hier waar je aan moet voldoen om je favoriete sport te mogen beoefenen op ons trialterrein.

Wedstrijden

M.T.C.O.B. organiseert jaarlijks diverse wedstrijden, zoals de wedstrijden om het clubkampioenschap en twee om het Nederlands kampioenshap (één ONK voor volwassenen en één NK voor de jeugd).

Ook is er ieder jaar voor de leden een funtrial met aansluitend een barbeque om feestelijk het wedstrijdseizoen af te sluiten. Soms gaat er een clubje fanatiekelingen (maar echt niet te fanatiek) een dagje naar Bilstain in België. Iets wat elke triallist eens gedaan MOET hebben.

Klinkt dit goed in de oren? Kom dan gerust eens langs!

Trial Terrein

Ons trialterrein is voorzien van verschillende hindernissen, zoals bergen zand, rioolpijpen in allerlei formaten, boomstammen, rotsblokken, stenen, etc. Er is voor elk wat wils, van beginner tot expert.

Wil je eens op ons terrein komen rijden, houd dan wel rekening met de openingstijden. Het terrein is toegankelijk op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en op zondagochtend. Gedurende de zomertijd ook op woensdag avond. Neem contact met ons op wanneer je op andere tijden wil rijden.

Het terrein wordt regelmatig rigoreus bijgewerkt, meestal net voor de NK Trial. Er is ruime parkeergelegenheid voor auto's en zelfs een parkeerstrook voor (niet trial) motoren. Op het parkeerterrein moet rustig gereden worden (geen wheelies dus). Pas altijd en overal op voor de allerkleinste triallisten, zij hebben natuurlijk altijd voorrang.

Clubhuis D'n Band

M.T.C.O.B. beschikt over een prachtig clubgebouw, "D'n Band" genaamd. Hier staat op zondag ochtend altijd de koffie klaar en tijdens de wedstrijden zijn er tevens frisdrank en verschillende versnaperingen te krijgen, zoals broodjes en snacks met dank aan onze kantine dames. In de winter loeit er de kachel en er is een heus toilet. Dus de achterban hoeft niet in de kou te staan... Ook de jaarlijkse ledenvergadering vindt hier plaats.

In het clubgebouw geldt een rookverbod!