Motor Trial Club Oost-Brabant

mtcob-verhuist

Verhuisbericht!

Bijna 40 jaar geleden verhuisden we naar de inmiddels welbekende stek aan de Vlagheide 6f in Schijndel. Op dit terrein hebben we ons Clubhuis D’n Band gebouwd, hebben we menig clubwedstrijd gereden, ONK’s georganiseerd en hebben vele (jonge) talenten hun eerste meters op de trialmotor gemaakt.

En nu, aan het einde van 2020 nemen we afscheid van ons terrein adres!

Want nee, natuurlijk gaan we niet écht verhuizen!

Toch lijkt het wel alsof we gaan verhuizen. We krijgen namelijk een nieuw adres. De Vlagheide was namelijk niet één straat, maar een aantal straten. En dat leverde regelmatig problemen op. Niet alleen omdat mensen ons terrein moeilijk konden vinden, maar ook omdat het voor bijvoorbeeld hulpdiensten er lastig navigeren was. Daarom krijgen de verschillende straten van de Vlagheide een nieuwe naam.

Kaart met de nieuwe straatnamen van de Vlagheide

Vanaf 1 januari kan je ons daarom vinden op ons nieuwe bezoekadres;

Motor Trial Club Oost-Brabant (MTCOB)
Dakotaweg 29
5482 NR Schijndel

Maar, het zal nog even duren voordat dit overal is aangepast, dus wacht nog even met het verwijderen van de Vlagheide 6F uit je navigatie.

Voor nu rest ons nog om jullie allemaal een veilig uiteinde te wensen en het allerbeste voor 2021! En we zien jullie graag, met je nieuwe KNMV-licentie, weer snel aan ’t trainen op ons vertrouwde terrein!

Share this post