Motor Trial Club Oost-Brabant

Locatie

MTCOB heeft haar thuis in het Noord-Brabantse Schijndel. Sinds begin jaren ’80 zijn we gevestigd aan de Vlagheide 6F waar we ons eigen terrein met ons eigen clubhuis hebben.

U kunt ons vinden op:
Dakotaweg 29, 5482 NR Schijndel

(voormalig: Vlagheide 6f, 5482 NM, Schijndel)

Trialterrein

Ons trialterrein is voorzien van verschillende hindernissen, zoals bergen zand, rioolpijpen in allerlei formaten, boomstammen, rotsblokken, stenen, houten bielzen etc. Er is voor elk wat wils, van beginner tot expert kan zich op het trial terrein vermaken. De trial fietsers hebben hiernaast ook nog een eigen sectie met trial opstappen die uitermate geschikt zijn om met de fiets te bedwingen.

Wil je eens op ons terrein komen rijden, houd dan wel rekening met de openingstijden. Het terrein is toegankelijk op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en op zondagochtend. Gedurende de zomertijd ook op woensdagavond. Neem contact met ons op wanneer je op andere tijden wil rijden.

Het terrein wordt regelmatig rigoreus bijgewerkt, meestal net voor het ONK Trial. Er is ruime parkeergelegenheid voor auto’s en zelfs een parkeerstrook voor (niet-trial) motoren. Op het parkeerterrein moet rustig gereden worden (geen wheelies dus), en het gebruik van een milieumat is verplicht. Pas altijd en overal op voor de allerkleinste trialisten, zij hebben natuurlijk altijd voorrang.

Clubhuis D’n Band

MTCOB. beschikt over een prachtig clubgebouw, “D’n Band” genaamd. Hier staat op zondag ochtend altijd de koffie klaar en tijdens de wedstrijden is er tevens frisdrank en verschillende versnaperingen te krijgen, zoals broodjes en snacks met dank aan onze kantine dames. In de winter loeit er de kachel. Dus de achterban hoeft niet in de kou te staan, terwijl de rijders zich warm rijden.