Motor Trial Club Oost-Brabant

Lid worden

Hoe kan ik lid worden?

Lid worden van MTCOB is heel eenvoudig. Je vult een van de onderstaande formulieren in en stuurt deze naar [email protected]

Wat kost lidmaatschap bij MTCOB?

Het seizoen loopt van 1 januari tot 31 december. Je kunt dan het gehele jaar gebruik maken van de clubfaciliteiten, en deelnemen aan de club- en regiowedstrijden.

MTCOB-lidmaatschap per seizoen kost €60,- voor volwassenen en slechts €20,- voor jeugdrijders (t/m 18 jaar).

Sluit je via MTCOB ook het KNWU-lidmaatschap af, dan worden deze kosten ook via je contributie geïnd.

Ik ben lid van MTCOB, mag ik nu trainen?

Als motortrialist dien in het bezit te zijn van een geldige licentie van de KNMV. Je kan hier alles over vinden op https://knmv.nl/motorsport/sportlicentie-aanvragen/. Je dient je licentie altijd te kunnen tonen als je op het terrein aan het trainen bent.

Bij het aanvragen van je licentie bij de KNMV kan je een trialclub opgeven. We vragen je vriendelijk om daar MTCOB te selecteren, want daarmee sponsor je onze club. 

Voor fietstrialisten geldt per 1 mei 2022 dat je lid moet zijn van de KNWU om te mogen trainen bij MTCOB. 

Is beschermende kleding verplicht?

Het dragen van een deugdelijke, onbeschadigde helm is verplicht. Voor motortrial geldt dat de helm minimaal een ECE-22-05 keurmerk moet hebben.

Daarnaast adviseren we het dragen van aanvullende bescherming, zoals handschoenen, scheen-/kniebeschermers en een body protector. 

Op de motor draag je natuurlijk stevige schoenen of, bij voorkeur, goede, stevige motorlaarzen.

Moet ik lid zijn om bij MTCOB te kunnen rijden?

Kort gezegd; nee. 

Iedere motortrialist met een geldige KNMV-licentie mag op ons terrein komen rijden. Je betaalt dan €10 per dag. Dit kan je vooraf voldoen via https://mtcob.nl/link/baanhuur/.

Iedere fietstrialist met een geldig KNWU-lidmaatschap mag op ons terrein komen trainen. Je betaalt dan €10 per dag. Dit kan je vooraf voldoen via https://mtcob.nl/link/baanhuur/.