Motor Trial Club Oost-Brabant

Foto door Yan Krukov via Pexels

Hulp nodig!

Over een maand is het dan eindelijk zo ver; op 19 september organiseren we het ONK en NKJ op onze prachtige baan in Schijndel! Zo’n combiwedstrijd betekent veel werk, dus hebben we jullie hulp ontzettend hard nodig, zowel op de dag zelf als vantevoren.

Ook betekent het dat er waarschijnlijk vanaf 5 september gebouwd zal worden aan de non-stops voor het ONK. We gaan er vanuit dat iedereen het weet, maar in deze non-stops mag NIET worden getraind. 

Vanaf 13 september is het terrein helemaal gesloten voor training. Vanaf 20 september kan je weer terecht.

Maar, voordat het zo ver is hebben we hard hulp nodig. 

Hoe jij kan helpen? Lees snel verder!

Terrein zoekt helpende handen!

Om te zorgen dat ons terrein er prachtig bij ligt op 19 september zal er flink gesnoeid, gemaaid en opgeruimd moeten worden. Daarom hebben we 3 data geprikt waarop we de handen uit de mouwen gaan steken. Doorvoor zoeken we minimaal 5 mensen per datum. 

  • Woensdag 1 september 17.00u – 20.30u (ja, we slingeren de frituur aan)
  • Zaterdag 4 september 10.00u – 13.00u
  • Zondag 5 september 12.30u – 15.00u

Kom je helpen?
Meld je dan aan via [email protected]

Controleurs en knippers nodig

Om het ONK en NKJ op 19 september 2021 goed te laten verlopen hebben we minimaal 20 controleurs/knippers nodig, namelijk minimaal 2 per nonstop. Dus rijd je niet mee met het ONK of NKJ, meld je dan aan als knipper of controleur. 

Als je nog niet eerder controleur of knipper bent geweest is dat geen probleem. We horen dat graag, zodat we je kunnen koppelen met een ervaren knipper/controleur. Ook is er een speciale briefing voor alle ‘officials’ waarin wordt uitgelegd wat we van je verwachten. 

Op 19 september verwachten we je dan om 09.30u in Schijndel en we verwachten om 17.00u klaar te zijn met de prijsuitreiking. 

Kom je helpen?
Meld je dan aan via [email protected]

Wie helpt in de bar?

Tijdens het ONK en NKJ willen we graag op een corona-veilige manier onze kantine openen. Om dat op een goede manier te kunnen doen, en de knippers en controleurs regelmatig van een drankje te voorzien hebben we nog 3 mensen nodig. Dus rijd je niet mee met het ONK en NKJ, meld je dan aan om te helpen in de kantine! 

Op 19 september verwachten we je dan om 9.00u in Schijndel, en we verwachten het clubhuis te sluiten rond 17.00u. Als je een deel van de dag beschikbaar bent, dan horen we dat ook graag!

Kom je helpen?
Meld je dan aan via [email protected].

Kan je goed tellen?

Mooi! Tijdens het ONK en NKJ hebben we namelijk ook nog iemand nodig om te helpen met de wedstrijdadministratie. Dit gebeurt onder leiding van een official van de KNMV.  

Op 19 september verwachten we je dan op 9.00u in Schijndel en na de prijsuitreiking (rond 17.00u) laten we je weer gaan. 

Kom je helpen?
Meld je dan aan via [email protected]

Share this post