Motor Trial Club Oost-Brabant

gastrijder_sq

Baanhuur voor niet-leden: €10 pp/dag

In het begin van de coronacrisis hebben we er als MTCOB voor gekozen om geen baanhuur te rekenen aan jeugd (<18 jaar). Onze motivatie daarbij was het stimuleren van (buiten)sporten, omdat op dat moment alle binnensport nog was verboden.

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en zien we dat deze stimulerende maatregel niet langer nodig is om de jeugd aan het sporten te krijgen en houden. Vanaf heden betalen ook jeugdige gastrijders daarom weer ons gewone tarief.

Graag gastrijders

We zien graag gastrijders (trialisten met een geldige KNMV-licentie* die geen lid zijn van MTCOB) op ons terrein. Een gezonde uitwisseling tussen clubs maakt de sport nationaal sterker. Tegelijkertijd zijn we ons er ook van bewust dat het gebruik van het terrein kosten voor onderhoud met zich meebrengt. Daarom betalen gastrijders het schappelijke tarief van 10 euro per persoon per dag.

Hoe kan ik betalen?

We hebben graag zo min mogelijk contant geld in kas, daarom vragen we je om de baanhuur vooraf te betalen. Dat kan eenvoudig via https://mtcob.nl/link/baanhuur.


* Kom je als gastrijder voor biketrial, dan hoef je niet in het bezit te zijn van een KNMV-licentie. Je betaalt natuurlijk wel gewoon baanhuur.

Share this post