Motor Trial Club Oost-Brabant

Foto van een groep fietstrialisten op het terrein in Schijndel.

Dutch Trials Series komt naar Schijndel!

Beste biketrial fanaten en -begeleiders,

LET OP: In verband met de UCI Trials World Cup Denemarken is de
DTS wedstrijd in Sleen is verplaatst van 3 september naar 1 oktober. 

Na een loodzware maar mooie wedstrijd in Zelhem is het tijd voor een middag Brabantse gezelligheid en trialspektakel in Schijndel! 

Zondag 17 september 2023 wordt de DTS (Dutch Trials Series) in Schijndel gehouden. De wedstrijd start voor alle categorieën om 12 uur. Inschrijving dient bij voorkeur vooraf gedaan te worden op knwu.nl of door een mail met een foto van een UCI licentie (met daarop zichtbaar het UCI nummer) en de gewenste categorie naar [email protected] te sturen. Inschrijving op de dag zelf kan tot 11 uur.

Routebeschrijving

Het terrein is te vinden door te navigeren naar Dakotaweg 29, 5482 NR Schijndel. De ingang zit aan de noordelijke kant van de baan, zie de rode pointer.

Aanvullende info inschrijving bij KNWU

Voor de inschrijving via https://mijn.knwu.nl heb je een gratis KNWU-ID nodig. Heb je nog geen KNWU-ID dan kun je deze verkrijgen door je te registreren op https://mijn.knwu.nl/registreren

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is 10 euro +  2 euro voor een KNWU licentie. Voor de rijders die al een KNWU start- of wedstrijdlicentie of biketrial licentie hebben, vervalt de 2 euro. Graag gepast betalen.

Ook als je al online bent ingeschreven meld je je bij het wedstrijdsecretariaat om de inschrijving te betalen en een stuurbord te krijgen. En omdat we het super vinden dat je er bent!

Reglement en handboek

Het reglement en handboek die gevolgd worden tijdens de wedstrijd zijn te vinden op: https://kenniscentrum.knwu.nl/regelgeving/reglementen-en-jaarlijkse-besluiten .

Graag tot ziens op 17 september om 12 uur bij de start de DTS wedstrijd in Schijndel!

Share this post