Motor Trial Club Oost-Brabant

Kennis maken met motortrial

Heb je nog geen ervaring op een trialmotor, maar zou je het wel eens willen proberen? Dan ben je bij MTCOB aan het juiste adres! We bieden hiervoor diverse mogelijkheden.

Wist je dat…?
… je niet in het bezit hoeft te zijn van een motorrijbewijs om te trialen?
… trial een sport is die je vanaf 5 jaar oud kan beoefenen?
… er geen maximumleeftijd is om te trailen?
… trial de hogeschool van de motorsport wordt genoemd?

Opstapdagen

Enkele malen per jaar organiseren we bij MTCOB opstapdagen. Op deze dagen kan je tegen een gereduceerd tarief kennis maken met de trialsport. Deze dagen kunnen we je aanbieden dankzij de KNMV en onze sponsor Nonstop motoren, die de motoren hiervoor ter beschikking stelt.

Via de kalender op onze site en via onze Facebookpagina laten we je weten wanneer de volgende opstapdag is.

Luc Branten

Wil je niet wachten op de volgende opstapdag? Dan hebben we een goed alternatief voor je. Ervaren motorsporttrainer Luc Branten biedt met zijn eigen bedrijf trialclinics en -lessen aan. Onder zijn leiding kan je op een zeer prettige manier kennis maken met de motortrialsport. Je kan Luc vinden op https://lucbranten.com.

Sjors sportief

In 2021 hebben we voor het eerst meegedaan met Sjors Sportief in de gemeente Meierijstad. Houd de website van Sjors in de gaten voor meer nieuws over toekomstige edities van Sjors Sportief.

Nonstop motoren

Natuurlijk kan onze sponsor niet in dit rijtje ontbreken. Op https://nonstopmotoren.com/clinics/ kan je meer informatie vinden over de trialclinics die je via hen kan boeken.

Vragen?

Ben je klaar om kennis te maken met onze sport? Of wil je meer weten over de trialsport, of over je eerste keer rijden? Dan mag je ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!