Motor Trial Club Oost-Brabant

wedstrijd-logo-MTCOB-transparant

WEDSTRIJD: nieuw logo voor MTCOB!

De meeste mensen die MTCOB kennen, kennen ons als de trialclub uit Schijndel. En meestal wordt er dan gedacht aan de motortrial. Maar wist je dat onze vereniging al sinds jaar en dag ook leden heeft die zich enkel en alleen bezig houden met fietstrial?

Deze twee takken van sport zijn inmiddels ook duidelijk te zien op ons terrein, in de afgelopen jaren is er een prachtig fietstrialgedeelte aangelegd en recent is dit zelfs nog iets verder uitgebreid. En met een flink aantal nieuwe leden op de fiets het afgelopen jaar kunnen we wel stellen dat fietstrial een volwaardig deel is van MTCOB.

Als club zijn we ontzettend trots dat we zowel aan de fietstrialisten als aan de motortrialisten een fijn ’thuis’ kunnen bieden. Die trots willen we graag uitdragen, samen met jullie. Daarom zullen we in de loop van dit jaar wat speciale MTCOB-merchandise uitbrengen. Maar voor dat het zover is moet er nog één ding gebeuren.

Het huidige logo van MTCOB met daarop de typische trialmotor
Het huidige logo van MTCOB

De wedstrijd

Om te zorgen dat ook het logo van onze club een verbindende factor tussen onze leden is nodigen we jullie uit om een nieuw logo voor MTCOB te ontwerpen. Het belangrijkste van dit nieuwe logo is dat het aanspreekt bij zowel de fietstrialisten als de motortrialisten van onze club. Daarnaast zien we ‘MTCOB’ graag terugkomen in het logo.

Hoe je het nieuwe logo maakt, dat maakt niet uit. Je mag bijvoorbeeld tekenen op een bierviltje, een vectorbestand maken op de computer, een logo knippen en plakken of helemaal los gaan met kleurpotloden en stiften.

Inleverdatum

Uiterlijk op 1 juni 2021 moet je ontwerp bij het bestuur zijn ingeleverd. Dat mag tijdens een training op de baan, of in een e-mail naar [email protected]. Vergeet niet om je naam erbij te vermelden!

Prijs

Bij een wedstrijd is er natuurlijk ook iets te winnen. Naast de eeuwige roem, en dat jouw logo voortaan het gezicht van de club is, krijg je ook een shirt met het nieuwe clublogo gratis!

Share this post